Villkor

Köpvillkor

här finner du svar på allting gällande ditt köp.

Du kan känna dig trygg i dina inköp eftersom vi har 30 dagars öppet köp.

OBS! Läs igenom villkor för returer i det fall du vill nyttja öppet köp.

Returer ska vara oanvända, hela och rena och i oskadad originalförpackning om sådan finns. Returer kan bara godkännas mot uppvisande av kvitto.

Vid nyttjande av din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och eventuell fraktkostnad från oss till dig kommer att återbetalas.

Kontakta oss (lägg till ditt ordernr i ämnesraden) alltid per mail innan du skickar tillbaka något till oss så att vi kan registrera din retur.

Egen Fraktsedel Du står för fraktkostnaden själv. Besök ditt lokala postombud eller ta kontakt med valfri transportör. OBS! Använd en frakttjänst som erbjuder utkörning till vår returadress. Vi kommer inte att hämta ut försändelser som levereras till ombud.

Returadress
European Birdies c/o Josef Berg
Rengatan 4
504 41 Borås

Packa din retur Använd gärna european birdies-emballaget som varan levererades med. Lägg med kopia på kvitto/faktura (saknas detta, uppge namn och ordernr).

Återbetalning När returen registrerats hos oss görs en återbetalning. Den görs på samma sätt som vi fått inbetalning. 

OBS! Vi gör inga byten av produkter. Ångrar du en produkt och vill ha något annat behöver du returnera denna enligt ovan och sedan lägga en ny beställning på önskad produkt.

Kontakta oss så fort du upptäckt felet (lägg till ditt ordernr i ämnesraden). Vi behöver få in en bild som tydligt visar vad som är fel. Vi hanterar varje reklamation individuellt och återkommer till dig så fort vi har gjort en bedömning. Spara din följesedel/kvitto tills reklamationen är klar. Vid godkänd reklamation står vi givetvis för frakt, returfrakt och omkostnader kring varan du har reklamerat.

Innan du returnerar en reklamation behöver den godkännas och registreras av oss.

Om reklamationen godkänns skickas en fraktetikett för returen till dig. OBS! Om du vill skicka på annat sätt måste du kontakta oss först och stämma av fraktkostnaden.

Återbetalning sker efter att vi mottagit returen. Den görs på samma sätt som vi fått inbetalning. 

European Birdies 2022 © All rights reserved.